RegioBank-ESV recreanten volleybaltoernooinew

Beste sportvrienden,

ESV Volleybal organiseert dit jaar voor de 35e keer een recreatief volleybaltoernooi. Het evenement vindt plaats op zaterdag 2 juni 2018 vanaf 9.00 uur op “Sportpark op de Heide”, Uddelerweg 100, Elspeet. Doet u ook dit jaar weer mee? Wij nodigen u uit om ook dit jaar weer mee te doen. U kunt zich opgeven in de prestatie-, recreatie- of jeugdklasse. De laatste klasse is voor de leeftijdsgroep 12 t/m 16 jaar. Deze klasse gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn.We rekenen erop dat u uw team opgeeft in de juiste klasse, zodat het voor iedereen een leuk toernooi wordt. Wij hopen dat uw team ook dit jaar weer van de partij is.

 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven tot 4 mei 2018 via de mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag willen we het volgende van u weten: Teamnaam, klasse ( Prestatie / Recreatie / Jeugd ), contactpersoon, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en emailadres.Het inschrijfgeld bedraagt € 35,- voor de prestatie en recreatieklasse, en voor de jeugdklasse bedraagt het €25,-. Ook dit jaar geldt dat de inschrijving pas definitief is, nadat het inschrijfgeld is betaald. Zorg er dus voor dat het inschrijfgeld voor 4 mei 2018 is overgemaakt op rekeningnummer NL59 RABO 0347580548 o.v.v. ‘inschrijfgeld volleybaltoernooi’ en teamnaam.Annulering van een opgegeven team kan tot uiterlijk 14 mei 2018. Daarna is teruggave van het inschrijfgeld niet meer mogelijk.

Regels teams

  • Elk team bestaat uit minimaal 6 personen, waarvan ten minste 2 dames;
  • Elk team mag maximaal 2 spelers bevatten die het afgelopen seizoen in een NEVOBO competitie zijn uitgekomen (dames worden vanaf 1e klasse als competitiespeelster gerekend);
  • Elk team moet een scheidsrechter leveren.

 Met vriendelijke groet en tot ziens op 2 juni!

Activiteitencommissie ESV volleybal

e-max.it: your social media marketing partner